Fondsen & Informatiemanagement, Projecten en Programma’s Informatiemanagement

Team Projectmanagement
Team Projectmanagement is een onmisbare schakel in de organisatie: wij zorgen voor de succesvolle uitvoering van projecten. Dit doen wij door collega’s in de organisatie te ondersteunen en daarmee onze inhoudelijke teams in het proces te ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de inhoud. We bewaken de projectvoortgang, bieden data-expertise en projectondersteuning en realiseren draagvlak voor projectresultaten. Ons team bestaat uit projectleiders, data scientists en projectmanagementondersteuners. Samen zijn we resultaatgericht, wendbaar en flexibel inzetbaar: we bewegen continu mee met wat er speelt in de organisatie. Daardoor maken wij veel verbindingen, binnen én buiten de organisatie.. Daarnaast blijven we elkaar uitdagen en leren we continu van elkaar. Wat ons werk zo leuk maakt? We krijgen veel mee vanuit de hele organisatie: veel grote en belangrijke projecten van het Zorginstituut worden door ons uitgevoerd.

Zorginstituut Nederland

VAN GOEDE ZORG VERZEKERD

Administratief Medewerker (24 uur tot 28 uur)

Het Programma KIK-V zoekt een nieuwe collega! Ben jij een administratief medewerker en ben jij goed in plannen, proactief, werk je gestructureerd en heb je oog voor detail? Kan jij het team Programmasturing ontzorgen in hun dagelijkse werkzaamheden? Wil jij eraan bijdragen dat iedereen in Nederland toegang heeft tot goede passende zorg, nu en in de toekomst? Dan maken wij graag kennis met je.

Over het Programma KIK-V

In het programma KIK-V maken ketenpartijen samen afspraken over het vaststellen en uitwisselen van informatie (kwaliteits-, personeels-, cliëntkeuze- en bedrijfsvoering informatie). Het doel van KIK-V is ervoor te zorgen dat die uitwisseling beter verloopt. Inmiddels zijn ongeveer 125 zorgorganisaties bezig met de implementatie van de KIK-V werkwijze. KIK-V staat voor Keteninformatie Kerngegevens Verankeren, Versnellen, Verdiepen, Verbreden.

Over team Gegevensuitwisseling in de Zorg (GidZ)

Naast het Programma KIK-V kom je ook te werken voor het team Gegevensuitwisseling in de Zorg, in dit team staat de uitwisseling van gegevens in de zorg centraal. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat gegevens niet zorgen voor administratieve lasten in de praktijk? Die vraag proberen we gezamenlijk te beantwoorden. Want we kunnen de beweging naar Passende zorg alleen inzetten als gegevens op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar zijn. Zo zorgen we er ook voor dat de burger regie kan voeren over diens eigen gegevens. Daarvoor werken we aan de doorontwikkeling van informatiestandaarden en zijn we richten we ons extern: we gaan het veld in om de informatiebehoeften in kaart te brengen. Ons gezamenlijk doel? Dat we als deskundige sparringpartner worden gezien in het veld en dat we up-to-date blijven in het snel veranderende informatielandschap. Daarom blijven we samen in ontwikkeling, als team én individueel. Door te onderzoeken hoe we elkaar kunnen aanvullen en met elkaar in gesprek te blijven.

Wat ga je doen?

Je zal samen met twee collega’s gaan werken binnen het subteam Programmasturing. Dit team is verantwoordelijk voor de financiën, inkoop en contractbeheer werkzaamheden binnen het programma KIK-V en team GidZ. Dagelijks houden wij ons bezig met het bijhouden van de begrotingen, voeren wijzigingen door en verwerken de facturen. Wij hebben regelmatig contact met alle stakeholders, dit zijn bijvoorbeeld, leveranciers, projectleiders en collega’s binnen de verschillende teams en andere afdelingen. Ook houden wij de contracteninformatie actueel en voeren inkoopprocedures uit ten behoeve van het team en het programma. Het team Programmasturing waarin jij komt te werken bestaat uit drie personen, waarbij de administratief medewerker de ondersteunende werkzaamheden uitvoert. Werkdagen en uren (binnen kantoortijden) zijn in overleg met je collega’s flexibel in te delen. Je zal je  bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • het opmaken van overeenkomsten, verlengings- en beëindigingsbrieven voor alle inkoopvraagstukken, dit zijn onder andere onderzoeken en externe inhuur van personeel. Oog voor detail is hierbij belangrijk;
 • het beheren van de gezamenlijke mailbox en agenda. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle maandelijkse afspraken voor jouw team worden ingepland;
 • het verwerken van facturen die binnenkomen in het systeem. Deze gegevens zal je vervolgens gaan verwerken in de begrotingen;
 • contact (mailen en bellen) met andere ondersteunende afdelingen en externe medewerkers met betrekking tot de urenregistratie;

Jouw profiel

Wij vragen van jou:

 • Je hebt ervaring in een ondersteunende of administratieve functie;
 • Je kunt flexibel werken; je schakelt tussen verschillende werkzaamheden en activiteiten;
 • Je kunt jezelf snel systemen aanleren en hebt ervaring met Microsoft Office;
 • Je bent communicatief vaardig zowel in woord als geschrift (je beheerst de Nederlandse taal).
 • Je werkt nauwkeurig. Bij het opmaken van een overeenkomst zie jij de kleinste details niet over het hoofd.

Wij bieden jou

 • Een maatschappelijk waardevolle functie voor 24-28 uur per week met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Als het je bevalt bij het Zorginstituut en je naar tevredenheid functioneert, dan krijg je daarna een vast dienstverband.
 • Een salaris tussen € 3.016,50 en € 3.879,75 bruto per maand (schaal 7 CAO Rijk) bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van werkervaring en opleiding. Per 1 juli 2024 wordt het salaris verhoogd met 8,5%.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,50% van je salaris, dat het vakantiegeld en de eindejaarsuitkering bevat. Het IKB kun je naar eigen wens laten uitbetalen, omzetten in verlofuren of besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals een fiets voor woon-werkverkeer, bedrijfsfitness of een werkgerelateerde opleiding.
 • Flexibele werktijden voor een goede werk-privé balans, 28 vakantiedagen, aantrekkelijke verlofregelingen en een ABP-pensioenvoorziening.
 • De mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen. Hiermee kan je de uren die je wekelijks meer maakt flexibel inzetten als verlofuren op een ander moment.
 • Een laptop en telefoon.
 • Hybride werken, waarbij ons werk leidend is. Daarbinnen heb je de ruimte om te kiezen waar en wanneer jij je werk doet. Hierover ga je in gesprek met jouw team.
 • Een vergoeding van reiskosten (of een thuiswerkvergoeding) conform CAO Rijk.
 • Een goede thuiswerkinrichting.
 • Toegang tot een breed aanbod van online trainingen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • En meer mogelijkheden die je mag verwachten van een goede werkgever.

Solliciteren

Word jij onze administratief medewerker? Leuk! Je kunt solliciteren tot 30 september 2024. De gesprekken vinden tussentijds plaats op ons kantoor in Diemen. Voor deze vacature vragen we je om alleen je cv te uploaden. Daarnaast stellen we je drie vragen. De antwoorden op deze vragen zien we als jouw motivatie(brief). Wij hechten waarde aan een diverse en inclusieve organisatie en willen op deze manier zo objectief mogelijk selecteren.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Melissa Hoenderdos-Mussche, adviseur (06-34220998). Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met Wouter Neuhaus, corporate recruiter (06-81026767).

Over Zorginstituut Nederland

Wij zoeken regelmatig bevlogen mensen die een bijdrage aan ons werk willen leveren, want de opgave voor de toekomst is groot: we worden ouder, er is minder zorgpersoneel, er komen steeds meer dure medicijnen en er wordt een groter beroep gedaan op de langdurige zorg. Dat vraagt om scherpe en ingewikkelde keuzes. Het Zorginstituut is een zelfstandig bestuursorgaan en geeft over deze onderwerpen advies aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Onze belangrijkste taak is het samenstellen van het basispakket van de zorgverzekering. Dit doen we voor én namens iedereen in Nederland. Zodat we allemaal – jong of oud, arm of rijk, gezond of ziek – goede zorg kunnen krijgen wanneer we die nodig hebben.

Wij hebben veel contact met de wereld om ons heen. Van zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgprofessionals tot wetenschappers, patiëntenorganisaties en apothekers. We zijn sterk in beweging en volgen een duidelijke strategische koers. Er werken ruim 500 mensen vanuit huis én op ons mooie kantoor in Diemen.

Diverse en inclusieve organisatiecultuur

De kernwaarden van het Zorginstituut zijn doortastend, omgevingsbewust en betrouwbaar. Wij werken continu aan een organisatiecultuur waarin diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid centraal staan, een omgeving waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn.

Nieuwsgierig? Ga naar onze website voor meer informatie: www.zorginstituutnederland.nl/over-ons/werken-bij-het-zorginstituut

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijsDienstverband Bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Omvang functie Parttime
Gewenste startdatum 01-08-2024
Aantal posities 1
Uren 24-28
Plaats Diemen
Provincie Noord-Holland
Land Nederland
Referentienummer 2024/49
Contact
 • Melissa Hoenderdos-Mussche, +31634220998
 • Wouter Neuhaus, +31681026767
Gepubliceerd 27-06-2024
Uiterste datum 30-09-2024

Terug naar vacatures